KEVÄÄLLÄ ja KESÄLLÄ 2015 TAPAHTUU!

 Jooga- ja meditaatioretriitit 
 

Kesällä 2015 tulossa ihanat, koko kehoa, sielua ja mieltä hellivät jooga- ja meditaatioretriitit! Voit varmistaa paikkasi varaamalla sen jo nyt!  Retriitit alkavat lauantai-aamuna ja kestävät sunnuntai-iltaan saakka, hinnat varmistuvat lähiaikoina, sisältäen majoituksen ja monipuolisen kasvisruoan. 

 

Retriitillä sukelletaan syvällä omaan itseen, avaudutaan hetkelle ja omien sisäisten voimavarojen kuuntelemiselle joogaharjoitusten (sis. asana eli fyysiset asentoharjoitukset, pranayama eli hengitysharjoitukset ja dhyana eli meditaatioharjoitukset), rentoutusharjoitusten sekä luonnossa liikkumisen keinoin. Mahdollisuus myös saunoa tai uida majapaikasta riippuen. 

6-7.6.2015 Kunstenniemessä Naantalin lähellä

13-15.7 Frantsilan luomuyrttitilalla Hämeenkyrössä, Tampereen kupeessa

vko 42 Lokakuussa Nia- ja Joogamatka Espanjaan! Vain 9 paikkaa jäljellä, varaa omasi pian! lisätiedot heidi.ristseppa@gmail.com

 

 
 
 
Onnen Avaimet- Retriitti
Kaksi naista, Kaksi tarinaa. Onnen Avaimet -tapahtuma on luotu eheyttämään niin kehoa kuin sieluakin. Kokonaisvaltainen hyvinvointiviikonloppu Keholle ja Sielulle.

Viikonloppu sisältää luennot Sielunpolusta sekä onnellisuudesta, lempeää joogaa joka sopii kaikille, henkilökohtaisia Enkelitulkintoja, Work Shopit joissa herkistämme omaa intuitiivista yhteyttämme, sekä äänimaljarentoutusta ja meditaatiota.

* Heidi Ristseppä (Omnesha) Jooga- ja meditaatio-ohjaaja
* Noora Pohjanheimo (Dharmada) Enkeliterapeutti ja energiahoitaja

Retriitti alkaa lauantaina aamuna ja päättyy sunnuntaina iltana.
Hintaan kuuluu yöpyminen, ruoat ja retriittiohjelma.
Retriitin hinta saattaa vaihdella paikasta riippuen. <3Onnen Avaimet- päivä 

Kokonaisvaltainen hyvinvointipäivä Keholle ja Sielulle Liedon Aistitalolla.
Päivä sisältää luennon Sielunpolusta, lempeää joogaa joka sopii kaikille, henkilökohtaisia minienkelitulkintoja, Work Shopin jossa herkistetään omaa intuitiivista matkaa sekä äänimaljarentoutuksen. Lopussa "Kysymyksiä ja Vastauksia"-osuus.

Päivään sisältyy salaattilounas sekä tarjolla myös hedelmiä ja pientä purtavaa sekä tee.

Tilaisuuteen mahtuu kerralla 12 henkilöä, ja järjestämme näitä kysynnän mukaan.
Tule mukaamme nauttimaan kehon ja Sielun hyvinvoinnista.