Äänimaljarentoutus toimii syvärentoutuksena hellien lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Se on hieno apuväline kehon kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, sillä äänivärähtelyt saavuttavat myös alueet minne esim. hierojan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään.

Kuvittele, miltä lammen pinta näyttää, kun heität veteen kiven. Liikkeen aiheuttama värähtely etenee vedessä samalla tavalla kuin äänet etenevät rentoutuksen aikana kehossa. Rentouttajan asettaessa maljan vatsasi päälle tai kuljettaessa sitä lähelläsi sen soidessa, ääni resonoi jokaisessa solussasi. Kehossa on yli 70 prosenttia vettä, jota pitkin äänen värähtely voi kulkea!

Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja lieventävästi. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

Äänimaljarentoutuksen kulku:

Äänimaljarentoutus tapahtuu makuuasennossa. Äänimaljarentoutuksessa käytetään erikokoisia metallimaljoja jotka asetetaan asiakkaan keholle ja ympärille. Maljoja soitetaan napauttaen ja pyörittäen soittokapuloilla. Värähtely kulkeutuu kehon joka soluun syvärentouttaen ja tasapainottaen.

Maljojen inspiroimina!

Maljojen inspiroimina!

Jaa tämä sivu