Reikihoidot ja -kurssit

Reiki toimii jokaisellle sopivalla tavalla ja voimalla. Reiki johtaa mielen hiljenemiseen, todellisen olemisen tilan löytymiseen.

Reiki on yksinkertainen, luonnollinen ja turvallinen energiahoito, jota jokainen voi käyttää. Reiki on voimallinen, vaikkakin hyvin lempeä ja ravitseva. Se voi lisätä energiaa, syvärentouttaa, nopeuttaa paranemista ja auttaa kehoa puhdistumisessa.

Opetan ja teen Usui-reikiä, joka on mahdollisimman lähellä alkuperäistä Mikao Usuin opettamaa reikiä.

Reiki 1-kurssilla
Kanavasi Reiki-energialle avataan käyttöösi ja tämän tason jälkeen voit alkaa hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi. Reikin lempeä periaate on, että hoidat ensin itsesi kuntoon, jotta voi auttaa muita. Kurssilla tehdään reiki-hoitoja itselle ja muille, tutustutaan Reikihoidon historiaan ja Reikin periaatteisiin. Opetan alkuperäistä Mikao Usuin Reikiä. Kurssin hinta sisältää kurssimanuaalin ja todistuksen. Kurssin kesto on 1-2 päivää, riippuen osallistujamäärästä.

Reiki 2-kurssilla

Reiki-yhteytesi vahvistuu, opit lähettämään Reikiä kaukohoitona, menneisyyteen, tulevaisuuteen sekä opit alkuperäisiä Mikao Usuin Reiki-tekniikoita vahvistamaan omaa intuitiotasi, sisäistä voimaa, viisautta ja yhteyttä kaikkeuteen. 

Ilmoittautumiset ja kyselyt Heidille heidi@pranamaa.fi tai 0405720077! ♥ 

Reiki 2-kurssi vain Reiki 1-kurssin joko Pranamaassa tai muualla käyneille!

Jaa tämä sivu