Kristalli äänimaljakurssi 23.3.2024 klo 10-17


Tervetuloa Kristalli äänimaljakurssille! Etsitkö tapaa tasapainottaaksesi energioitasi ja löytääksesi sisäisen rauhan? Tämä äänimaljakurssi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua ja kokea kristalliäänimaljojen voiman. Tällä kurssilla opit käyttämään kristallikiviä yhdessä äänimaljojen kanssa energiahoitotarkoituksiin. Kurssi tarjoaa tietoa ja käytännön harjoituksia, joilla voit oppia kanavoimaan ja hyödyntämään kristalliäänimaljojen parantavaa energiaa omassa elämässäsi. Oletko valmis syventymään tähän henkisen kasvun ja kehityksen polkuun? Tule mukaan Kristalli äänimaljakurssille ja avaa itsellesi uusia mahdollisuuksia energiahoitajana!

Kristalli äänimaljakurssi tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua kristalliäänimaljojen maailmaan ja oppia niiden käyttöä energiahoidossa. Kurssilla pääset tutustumaan erilaisiin kristallikiviin ja niiden ominaisuuksiin sekä oppimaan, miten yhdistät ne äänimaljojen voimaan. Kurssin aikana saat käytännön harjoituksia ja ohjeita, joilla voit oppia hallitsemaan kristalliäänimaljojen parantavaa energiaa. Kristalliäänimaljakurssi on suunniteltu erityisesti energiahoitajille, jotka haluavat syventää ja rikastuttaa hoitotaitojaan. Tule mukaan ja avaa ovi uudenlaiseen energiahoitamisen maailmaan kristalli äänimaljakurssin myötä! Anna itsellesi mahdollisuus löytää voimasi kristalliäänimaljojen avulla.


Ilmoittautumiset kurssille ovat sitovia. Ilmoittauduttuasi kurssille saat kurssikirjeen ja maksutiedot. Kurssin hinta 195e, sis. alv. Jokaiselle osallistujalle kanavoidaan myös oma 7 kiven hoitokivisetti, joka kuuluu kurssin hintaan. Kurssi soveltuu hyvin myös äänimaljahoitajan kurssit käyneille täydentävänä koulutuksena.

                                                        Yhteystiedot ja ilmoittautumiset hristseppa@gmail.com tai 0405720077