Heidi Ristseppä

Äänimaljakouluttaja, Suomalaisten äänimaljahoitojen kehittäjä

Opetuksessani yhdistyy ammattitaito, Luovuus, Kokemus ja Rakkaus lajiin 

Minulle on kunnia asia tuoda äänimaljojen soittamisen taitoa pitkällä kokemuksella ja asiantuntemuksella menetelmin, joita olen itse suunnitellut, toteuttanut ja opettanut jo yli 15 vuotta. Pitkän kokemuksen ansiosta pystyn turvallisesti ja perusteellisesti opettamaan uusia äänimaljahoitajia omalla polullaan eteenpäin. Menetelmät olen kehittänyt perehtymällä vuosien ajan äänimaljojen ja gongin kanssa työskentelyyn ja tekemällä asiakastyötä, analysoimalla vastaanottoja.

          ÄÄNIMALJAKURSSIT

PRANAMAAN ÄÄNIMALJAKAUPPA -KAUNEIMMAT EETTISET MALJAT SAATAVILLASI

Tavoitteeni on ollut tuoda äänimaljat ja äänimaljahoidot  sekä -rentoutukset kaikille tunnetuiksi. Osana hyvinvointia ja rentoutumista. Koulutusteni kautta olemme saaneet äänimaljojen maailman tuotua myös kouluihin, päiväkoteihin, mielenterveys- ja kehitysvammatyöhön, synnytyksiin kätilöiden avuksi ja saunoihin. Vain muutamia mainitakseni!


Olen opiskellut äänimaljojen soittamista, niillä hoitamista ja erilaisten harmonisten äänimaisemien luomista nyt yli 15 vuotta. Tämän pitkän kokemuksen avulla olen luonut äänimaljakurssit joissa todella on mahdollisuus oppia turvallista ja harmonista maljojen käsittelyä. Äänimaljakurssit on luotu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kouluttautumaan äänimaljahoitajiksi ja äänimaljarentouttajiksi. Äänimaljakurssilla pystyt opiskelemaan sekä yksilö- että ryhmämuotoisia rentoutuskokonaisuuksia. 


Omaa osaamistani päivitän jatkuvasti jatkamalla asiakasvastaanottoja, tekemällä yksilöhoitoja ja ryhmärentoutuksia. Jatkuva uuden oppiminen ja tietojen päivittäminen mahdollistaa menetelmien optimaalisen kehittämisen jatkuvasti yhä useampaa asiakasryhmää ajatellen.